dijous, 21 d’abril de 2011

Pastissets de moniato de M. Jesús

Ara que és temps de fer dolcets t'envie una recepta de pastissets de moniato.


Ingredients:

2 kg de moniatos
1 kg de farina
2 gots d'oli (1 got d'oli d'oliva i un altre de girasol)
Mig quart de litre de mistela
Mig quart de litre d'anís (o cassalla) (afegir-li una culleradeta de sucre i desfer-lo)

Posar al foc l'oli, deixar que es calente bé i afegir-li una corfa de llima i trocets de poma. Quan ja estiguen fregides, es trauen. 
Escaldar la farina amb aquest oli calent. Menejar-ho bé amb una cullera de fusta per a no cremar-nos i afegir la mistela i l'anís. Seguir menejant-ho fins que tenim una pasta molt manejable. 
Anar fent boletes del tamany que voguem fer els pastissets. Les aplanem ben bé. 

Posem una culleradeta de confitura de moniato i li donem la forma del pastisset.

Les posem al forn i esperem a què estiguen cuites. No tarden massa temps, així que anem amb cura. 

M. Jesús

1 comentari:

dulce frivolidad ha dit...

m' agraden molt els pastissets de Moniato. Hui les he fet pareguts i molt bons