dissabte, 23 d’abril de 2011

Braç de gitano de taronja de M. Jesús


Ingredients:

6 ous
500 grams de sucre
2 culleradetes de mantega desfeta.
3 cullerades de farina
1 got de suc de taronja
1 taronja ratllada.

Cal batre les clares a punt de neu i afegir el sucre. Treballar-ho bé i anar incorporant els rovells dels ous, el suc de taronja, la mantega, la farina i la ratlladura de taronja.
Posarem la pasta resultant en una llanda, damunt d'un paper per a forn. Introduir al forn (prèviament calent) poc de temps perquè es fa ràpid. Després girar en forma de braç de "gitano". No s'ha de farcir de res. 
Ja em direu com està. No aparenta que estiga tan bo.


Fa temps hi havia un presentador d'un programa gastronòmic a la televisió catalana que dèia: "Que tinguen una bona cuina".
Una abraçada.
M. Jesús