dijous, 28 d’abril de 2011

Arròs al forn amb cigrons


Ingredients:

500 gr de arròs
1/4 kg de costelles de porc
1/4 kg de cigrons remullats la nit d'abans
1 troç de cua de porc
1 tallada de cansalada
3 botifarres
1 cabeça d'alls
1 moniato
1 creïlla
1 napicol
1/2 got menut d'oli
1 litre d'aigua
Safrà i sal





Elaboració:
  
En un perol fregim la carn amb suficient oli calent.Salem
Una vegada sofregida, es reserva la cansalada. Després afegim el napicol talllat a trossos el safrà i la sal.
Agreguem l'aigua i quan arranque el bull afegim els cigrons. Deixem bullir una hora com a mínim.tastem de sal i ajustem
Després, en una cassola de text posem l'arròs en cru (un got d'arròs per dos d'aigua). Arreglem les botifarres, les creïlles i el moniato tallats a làmines. Incorporem el recapte que ha bullit al perol.
Amb el forn ben calent per a que l'arròs bullga el més aviat possible, coem l'arròs al voltant de 45 minuts.

Bon profit