divendres, 25 de març de 2011

Arròs caldós a la marinera

Un plat d’arròs ràpid i econòmic

Ingredients 6 persones:

700 gr. d’arròs
6 escamarlans
6 gambes
1 sípia mitjana
6 calamars menuts
12/14 clotxines
150 gr de cloïsses
2 tomaques madures
1/2 All porro
Un gra d'all sec
Fumet de peix
Safrà o colorant alimentari
Sal
Oli d’oliva

En una cassola amb oli, fregir la sípia tallada a trossets i els calamars a rodanxes. Reservar.
Sofregir la ceba, l'all i el porro tallat a trossets.
Llevar-li la pell a les tomaques i les llavors i afegir a la cassola tallada a trosets.
Salar
Deixar coure a baix foc uns minuts. Afegir la sípia i els calamars que tenim reservat.
Incorporar l’arròs  i donar-li unes voltes perquè s’impregnen els sabors. 
Afegir el fumet i deixar coure 18 minuts. 
Afegir el safrà o colorant alimentari.
Tastar de sal i rectificar si cal. 
5 minuts abans d’estar cuit incorporar les clotxines, cloïses i gambes.


Bon profit.

1 comentari:

Paco Salom ha dit...

Boníssim, segur! Els arrossos caldosos, de peix o marisc, els que més agraden.