Arròs caldós a la marinera
Un plat d’arròs ràpid i econòmic
Ingredients 6 persones:
700 gr. d’arròs
6 escamarlans
6 gambes
1 sípia mitjana
6 calamars menuts
12/14 clotxines
150 gr de cloïsses
2 tomaques madures
1/2 All porro
Un gra d'all sec
Fumet de peix
Safrà o colorant alimentari
Sal
Oli d’oliva
En una cassola amb oli, fregir la sípia tallada a trossets i els calamars a rodanxes. Reservar.
Sofregir la ceba, l'all i el porro tallat a trossets.
Llevar-li la pell a les tomaques i les llavors i afegir a la cassola tallada a trosets.
Sofregir la ceba, l'all i el porro tallat a trossets.
Llevar-li la pell a les tomaques i les llavors i afegir a la cassola tallada a trosets.
Salar
Deixar coure a baix foc uns minuts. Afegir la sípia i els calamars que tenim reservat.
Deixar coure a baix foc uns minuts. Afegir la sípia i els calamars que tenim reservat.
Incorporar l’arròs i donar-li unes voltes perquè s’impregnen els sabors.
Afegir el fumet i deixar coure 18 minuts.
Afegir el safrà o colorant alimentari.
Tastar de sal i rectificar si cal.
5 minuts abans d’estar cuit incorporar les clotxines, cloïses i gambes.
Bon profit.
Bon profit.
Comentaris