La recepta del candidat: Olla de cigrons amb espinacs
Hem demanat a gent que es presenta en les properes eleccions locals una recepta de cuina per veure com se ho munten a casa.
Paco Salom, candidat a l’Alcaldia de Carcaixent pel Bloc ens ha enviat la primera.
Gràcies
Olla de cigrons amb espinacs.
Adaptació de la recepta de tota la vida, per als qui no els sobra el temps a mig dia, però els agrada menjar un plat de calent.
Es pot preparar la nit anterior o de matí abans d’anar al treball. Després sols cal escalfar i servir.
Es pot preparar la nit anterior o de matí abans d’anar al treball. Després sols cal escalfar i servir.
Cigrons amb espinacs, per a 2 persones
Ingredients:
Ingredients:
Cansalada fumada, a trossets (150 g)
1/2 Ceba no molt gran picada o talladeta
Pebre roig
200 gr de Cigrons (cal tenir-los a remulla per la nit i bullir-los prèviament) Davant la falta de temps, un pot de dos racions dels que venen cuits al super ens serveix .
Un manoll d’espinacs.
2 Ous bullits.
Sofregir la ceba, afegir-li la cançalada, amb el punt de sal que pertoque, i acabar amb una culleradeta de pebre roig, per poder donar-li el gust final al sofregit. Reservar
Rentar els espinacs, teniu cura que no tinguen terra.
Posar els cigrons i els espinacs en una cassola amb un poc d’aigua, en arrancar el bull afegir el sofregit i deixar-ho a foc vivet uns 15 minuts, amb un pessiguet de sal al gust de cadascú.
Servir, amb un ou bullit per a cada comensal.
Està gustós, abriga i a més alimenta sense passar-se'n.
2 Ous bullits.
Sofregir la ceba, afegir-li la cançalada, amb el punt de sal que pertoque, i acabar amb una culleradeta de pebre roig, per poder donar-li el gust final al sofregit. Reservar
Rentar els espinacs, teniu cura que no tinguen terra.
Posar els cigrons i els espinacs en una cassola amb un poc d’aigua, en arrancar el bull afegir el sofregit i deixar-ho a foc vivet uns 15 minuts, amb un pessiguet de sal al gust de cadascú.
Servir, amb un ou bullit per a cada comensal.
Està gustós, abriga i a més alimenta sense passar-se'n.
Comentaris