dilluns, 28 de març de 2011

Xampinyons farcits

Mes fàcil no pot ser, molt bons.

Ingredients per a 4 persones:
8 xampinyons grans.
1 dent d'all.
2 llandes de tonyina en oli.
200 gr de tomaca fregida.
Formatge ratllat.

Es lleven els peus dels xampinyons i es netegen. Amb una cullereta es buida el xampinyó.
En un morter piquem la dent d'all, seguidament posem les dues llandes de tonyina amb el seu oli i es mescla bé, incorporem la tomaca fregida. Mesclem i omplim els xampinyons- Els posem al forn a 180 graus durant 15/20 minuts. Cinc minuts abans d'estar fets els xampinyons, empolvorem formatge ratllat per damunt i deixem que es fonga.

Si tenim ganes de treballar un poc més podem fer aquesta recepta amb carabasseta. 2 trossos per persona.
Netegem la carabasseta bé perquè l'usarem amb pell. Tallem la carabasseta en dos trossos iguals en forma de cilindre. Els posem en aigua bullint i sal 3 minuts. Després de refredar-lo el buidem de manera que queden com a xicotets gots. Procedim a farcir amb els passos de la recepta.


Bon profit