divendres, 18 de febrer de 2011

Cassola de fideus


Cassola de fideus

Aquesta recepta ofereix amb pocs elements i una senzilla elaboració, uns deliciosos fideus.
A casa solem recórrer a ella quan s'ha fet tard per a preparar el dinar i no tenim massa ganes de treballar. Compleix els requisits de senzilla, saborosa i econòmica.
Vos agradarà segur.


Ingredients per a quatre persones:
250 gr de cloïsses o musclos
1/2 pimentó verd
1/2 ceba
2 Tomaques madures
250 Gr de fideus grossos (fideuà)
2 cullerades d'oli d'oliva
1 dent d'all
1 branca d'herba-sana
Un poc de colorant alimentari
Sal
2 gots d'aigua

Elaboració
Calfar l'oli en una cassola i ofegar la ceba finament picada. Quan estiga la ceba transparent afegir les tomaques pelades i picats i el pimentó trossejat. Ofegar durant 15 minuts a foc molt lent.
Fer un picada al morter amb la dent d'all, l'herba-sana i la sal. Diluir-ho amb un poc d'aigua i incorporar-ho a la cassola amb els fideus, les cloïsses, el colorant i la resta d'aigua. Deixar coure fins que els fideus estiguen al punt (depèn de marca) generalment 10 minuts.