divendres, 18 de maig de 2012

Samfaina Manxega




Ingredients:

  • 1/2 k. de carabasseta
  • 1/2 k. de ceba.
  • 1/2 k. de pimentons verds.
  • 1 k. de tomaques madures.
  • 150 ml. D'oli d'oliva
  • Sal


Preparació:
 
  1. Pelem les tomaques i les tallem en trossets xicotets, llevem les llavors, i posem en una paella a fregir amb 2 cullerades d'oli
  2. Pelem la carabasseta i tallem en trossets xicotets
  3. Llavem els pimentons els llevem les llavors i tallem en xicotet
  4. Fem igual amb la ceba, per a deixar totes les verdures de la mateixa grandària.
  5. Posem l'oli en una paella i quan esta calent posem les cebes salem un poc, ens ajudarà a fregir les cebes.
  6. Deixem les cebes 3 o 4 minuts i posem els pimentons, mesclem bé, perquè es frigen.
  7. S'han de fregir sense que es cremen i moure molt sovint perquè es frigen per igual.
  8. Quan les cebes i el pimentó estiguen fregits li afegim la carabasseta, perquè es continuen fregint tot junt.
  9. Han d'estar totes les verdures ben daurades i blanetes.
  10. Posem la tomaca a les verdures i li deixem 5 minuts mes fregint-se tot, provem de sal.
  11. Tenim una deliciosa Samfaina Manxega, que es pot servir amb ous fregits o amb abadejo en tempura.