Cireres en alcohol
Ingredients:
·
½ kg. de cireres madures i fortes
·
200 gr. de sucre
·
150 cc. D'aigua
·
Claus d'olor
·
Una branqueta de canella
·
350 cc. D'alcohol alimentari de 96é
Elaboració:
1. Bullir
l'aigua amb el sucre durant uns 5 minuts. Deixar refredar.
2. Mesclar
amb l'alcohol.
3. Llavar
les cireres, eixugar-les i posar-les en els pots de vidre, damunt la canella i
un parell de claus. Abocar la mescla d'almívar i alcohol i tancar els pots.
4. Deixar
reposar en un lloc fosc i fresc com a mínim
3 mesos .
NOTA: Les cireres amb el rabet i tot.
** Si vos podeu resistir poden durar així emmagatzemades
més d'un any.
**L'alcohol ha de ser apte per a ús alimentari.
**El líquid de
maceració que vos quede després de consumir les cireres es pot emprar
per a emborratxar bescuits afegint-li un
poc més d'almívar o d'aigua ja que pot ser massa fort.
Comentaris