Arròs melòs de sèpia amb verdura
Ingredients: Per a 4 persones
·
300 g arròs
·
3 sèpies mitjanes (compreu-les fresques i per
netejar)
·
100 g bajoquetes
·
100 g pèsols
·
Espinacs
·
2 carxofes
·
1 tomaca ratllada
·
2 alls
·
1 creïlla xicoteta
·
Pebre roig
·
½ pimentó roig
·
Jolivert
·
Safrà i Sal
·
2 litres de caldo de peix
1. Netejar
la sèpia de pell, ulls i boca, trossejar-la i salar-la.
2. Sofregir-la
a foc mitjà, en una cassola durant almenys 15'.
3. Afegir
els alls i el jolivert picat, els pèsols, les bajoquetes, les carxofes i el
pimentó roig tot ben trossejat.
4. Quan
estiga sofregit afegir la tomaca i els espinacs nets i trossejats.
5. Continuem
amb el pebre roig i abans que este es creme, reguem amb el caldo de peix.
6. Afegir
sal i safrà i deixar coure una mitja hora a foc lent a fi que es mesclen els
sabors. Finalment afegir la creïlla tallada com si anàrem a fer una truita i
l'arròs i deixar 18 minuts més coent.
Comentaris