Ensalada de raves i formatge fresc
Un
entrant refrescant i nutritiu, saborosos i amb un joc de textures molt
agradable
Ingredients
(4 comensals)
·
300
grams de formatge fresc (tipus Burgos)
·
7
ravets
·
1
ceba xalota
·
8
c/s d'oli d'oliva verge extra
·
1-2
c/s de vinagre de Mòdena
·
1
c/s de mel
·
Sal
·
6
fulles d'alfàbega fresca.
Elaboració
1. Prepara la vinagreta, pela i pica
la xalota i posa-la en un recipient apropiat per a la seua elaboració, com un
bol xicotet o en un pot amb tapa que després pugues agitar.
2. Afig l'oli d'oliva verge extra,
el vinagre (pots posar la proporció de vinagre que més t'agrade) i la mel
3.
Bat fins a emulsionar i reserva.
4. Llava els raves i talla els dos
extrems, amb ajuda d'un pelador de verdures o una mandolina, talla'ls en
làmines fines.
5. Talla el formatge fresc a
rodanxes o tallades grosses, com d'un dit de grossor aproximadament.
Emplatat
Comentaris