Aperitiu de llagostins i formatge Brie.
Un aperitiu molt bo en boca.
·
Ingredients per cada aperitiu:
·
2 llagostins, retirem les cues
·
1 tros de formatge Brie sense la corfa exterior
·
Maduixes naturals o melmelada de maduixes
·
Sal.
Elaboració:
1.
Netegem
els llagostins dels seus intestins i reservem.
2. Estirem
un quadrat de paper film sobre la taula i posem al mig els 2 llagostins en
posició ying-yang ben junts, tapem amb un altre paper film i amb el cul d'un
casset li donem colps fins a aplanar-lo sense que ens queden forats al mig i
que ens quede forma redona.
3. Traiem
la capa superior de paper film i li posem un poc de sal al llagostí per la part
de dins. Li posem un tros de formatge Brie i tanquem el paquet amb el paper
film inferior i li posem un altre film de nou ja que pot tindre porus
l'anterior al colpejar-lo i se'ns passaria l'aigua (doble paper film) el
lliguem amb un cordell per a evitar que ens entre l'aigua formant una boleta.
4. Els
introduïm en un recipient d'aigua bullint durant 1-2 minuts. Se sap el punt,
perquè el llagostí canvia de color.
5. Traiem,
deixem entebeir i li retirem el paper film el dipositem en el plat corresponent
i amb la melmelada de maduixa o una maduixa ratllada ben fina li pintem la part
superior.
6. Li
posem un poc de sal i si volem també un poc de pebre mòlt.
Comentaris