dilluns, 7 de maig de 2012

Aperitiu de llagostins i formatge Brie.




Un aperitiu molt bo en boca.

·         Ingredients per cada aperitiu:
·         2 llagostins, retirem les cues
·         1 tros de formatge Brie sense la corfa exterior
·         Maduixes naturals o melmelada de maduixes
·         Sal.

Elaboració:
1.       Netegem els llagostins dels seus intestins i reservem.
2.       Estirem un quadrat de paper film sobre la taula i posem al mig els 2 llagostins en posició ying-yang ben junts, tapem amb un altre paper film i amb el cul d'un casset li donem colps fins a aplanar-lo sense que ens queden forats al mig i que ens quede forma redona.
3.       Traiem la capa superior de paper film i li posem un poc de sal al llagostí per la part de dins. Li posem un tros de formatge Brie i tanquem el paquet amb el paper film inferior i li posem un altre film de nou ja que pot tindre porus l'anterior al colpejar-lo i se'ns passaria l'aigua (doble paper film) el lliguem amb un cordell per a evitar que ens entre l'aigua formant una boleta.
4.       Els introduïm en un recipient d'aigua bullint durant 1-2 minuts. Se sap el punt, perquè el llagostí canvia de color.
5.       Traiem, deixem entebeir i li retirem el paper film el dipositem en el plat corresponent i amb la melmelada de maduixa o una maduixa ratllada ben fina li pintem la part superior.
6.       Li posem un poc de sal i si volem també un poc de pebre mòlt.



1 comentari:

Paco Salom ha dit...

Molt bona pinta. Hauriem de passar de la part teòrica a la pràctica i muntar una demostració.