dissabte, 28 d’abril de 2012

Pastissets d'espinacs i formatge Philadelphia.



Ahir vespre vaig preparar uns pastissets d'espinacs amb formatge Philadelphia al comprovar que en la nevera quedaven dos manolls d'espinacs comprats feia cinc dies. Només vaig haver de comprar dos bases massa de pasta fullada per a fer les hòsties, la resta de components els tenia a casa.

Ingredients:

·         2 manolls d'espinacs frescs  
·         Panses
·         Pinyons
·         3 dents d'alls
·         3 ous (un d'ells per a pintar els pastissets)
·         2 bases de massa de pasta fullada
·         1 terrina de formatge Philadelphia
·         Oli d'oliva verge extra
·         Sal
·         Nou moscada

Preparació:

  1. Netejar bé els espinacs submergint-los uns minuts en aigua freda per a eliminar tota la terra.
  2. En un casset amb aigua calenta donar-li un bull als espinacs i bullir dos ous
  3. En una paella sofregir les dents d'alls laminats i abans que es dauren retirar-los. (no els utilitzarem)
  4. Afegir a la paella les panses prèviament hidratades i tallades per la mitat i els pinyons.
  5. Afegir a la paella els espinacs completament escorreguts t trossejades finament abans que es dauren els pinyons.
  6. Salar i assaonar amb un poc de nou moscada (sense passar-se)
  7. Deixar en el foc lent deu minuts.
  8. Afegir els dos ous cuits trossejades i remoure.
  9. A continuació posarem el formatge Philadelphia i mesclem tot.
  10. Tallar amb un "tallapastes" (o amb un ganivet donant el contorn amb el cercle d'una tassa) la massa de pasta fullada per a formar les hòsties.
  11. Farcir-les de la pasta i pintar-les amb ou batut.
  12. Posar al forn precalfat a 200gr, durant 15-25 minuts (segons fabricant.)

Bon profit