dimecres, 11 d’abril de 2012

Espagueti amb salsa de piquillo, anxoves i tàperes




Ingredients (per a 4 persones)

·         300gr. Espagueti
·         150 grams de pimentons del piquillo en conserva
·         8- 12 unitats d'anxoves en oli d'oliva (aproximadament 2 o 3 anxoves per ració)
·         Tàperes
·         3-4 cullerades soperes de tomaca fregida

Preparació
La veritat és que en veure la llista d'ingredients i la foto, poques indicacions fan falta. L'única precaució és seguir les instruccions de cocció de la pasta, per a deixar-la al dente i que quede solta. Mentres cou la pasta, posar en la batedora els pimentons del piquillo escorreguts, batre i salpebrar. (Si el sabor et resulta molt fort, es pot afegir un dollet d'oli d'oliva o un parell de cullerades de tomaca fregida, fins a rebaixar el sabor del pimentó al gust). Escórrer la pasta, i servir-la amb la salsa de piquillo,  les anxoves tallades per damunt i les tàperes escorregudes.