dilluns, 2 d’abril de 2012

Ensalada de fenoll i taronges sanguines








 Ingredients (4 comensals)

·         1 bulb de fenoll
·         3 taronges sanguines
·         1/2 ceba domicili
·         1/2 alvocat
·         60 grams de brullo
·         Olives negres sense pinyol,
·         Anet fresc,
·         Pebre negre acabat de moldre
·         Oli d'oliva verge extra
·         Sal.


       Elaboració

  1.        Pela el fenoll i talla'l amb una mandolina en làmines ben fines.
  2.       Posa'l en un bol i adoba amb sal i oli d'oliva verge extra, mescla bé i reserva.
  3.       Pela la ceba morada i talla-la ben fina.
  4.       Incorpora-la al recipient del fenoll i mescla bé perquè s'impregne i comencen a mesclar-se els sabors.
  5.       Pela les taronges sanguines sobre un plat en què pugues recuperar el suc. A continuació, talla les taronges a rodanxes relativament fines.
  6.        Recupera el suc de les taronges i afig un poc d'oli d'oliva verge extra, pebre negre acabat de moldre i sal, mescla bé i reserva, este és l'endreç de l'ensalada.
  7.        Finalment, esmolla el brullo i pela i talla l'alvoca en fines làmines.
  8.       Emplatar.