dimarts, 28 de juny de 2011

Vichysoisse amb peres "conference"



Ingredients  per a 4 persones:

2 peres “conference” grans
2 creïlles
2 porros
1 litro de caldo de verdures
Sal, oli d'oliva verge extra
Una mica d'anou moscada
50 cc. De nata per a cuinar*

Posar un poc d'oli i sofregir les creïlles pelades, netes i trossejades sense arribar a daurar-se. Als 3 minuts agregar els porros llavats i trossejats. Salar i deixar uns minuts mes.

Pelar, descoratjar i trossejar una pera i mitja, afegir-la a la cassola junt amb el litre de caldo de verdures. Coure uns 30 minuts.

Una vegada cuit triturar bé el contingut fins que queda una crema fina, afegir un poc d'anou moscada i rectificar de sal.
Refredar en la nevera i just abans de servir afegir un poc de crema de llet o nata de cuinar, mesclar,  afegir la resta de la pera trossejada  per a decorar  i també un poc de jolivert picat.