dimarts, 14 de juny de 2011

"Semifrio" de Torró




Ingredients:

200 grams de torró de Xixona
1/2 litre de llet
200 grams de nata líquida
100 grams de sucre
2 sobres de quallada.

Elaboració

Tritura el torró. En un casset calfa la llet, afig-li el torró, el sucre i els dos sobres de quallada. Deixa en el foc uns 8 minuts  removent de tant  en tant.
D'altra banda munta la nata i mescla-la amb la del torró.

Prepara un motle de corona o una flanera amb abundant caramel líquid, també pots posar sirop de xocolate o un altre que vos agrade.

Aboca la mescla de torró sobre el caramel líquid, en el motle i deixa refredar a temperatura ambient fins que estiga tebi.

Finalment, reserva en el frigorífic fins a un moment abans de servir. Una vegada desemmotlat, tira unes ametles mòltes per damunt, i decora al gust.

Bon profit: