dilluns, 6 de juny de 2011

Canelons de cogombre amb salsa d'iogur al cebollí



Ingredients per a 4 persones:

2 cogombres
1 pimentó verd
1 pimentó roig
1 carlota
Unes fulles d'encisam
4-6 alls confitats
2 ous bollits
Cebollí
Salsa de iogurt amb cebollí

Llavar els cogombres, despuntar i tallar al llarg amb mandolina, un gros d'uns 2mm. Els estenem, afegim sal i els deixem reposar una mitja hora, passada la qual els eixuguem amb paper de cuina i reservem.
Tallem a dau el pimentó verd, el roig i ratllem la carlota.
Tallem en juliana les fulles d'encisam .
Piquem els alls molt xicotets.

Als ous bollits separem la clara del rovell, aquesta la reservem i les clares les piquem  ajuntant-les  amb els altres ingredients en un bol.
Afegim a les verdures un parell de cullerades de la salsa de iogurt amb cebollí.

Estenem les tires  del cogombre i farcim amb un poc de la mescla de verdures i salsa, enrotllem i col·loquem en el plat de servir o la font, napar amb la salsa i posar per damunt els rovells d'ou dur reservades, afegim un poc de cebollí picat.

Bon profit