Espaguetis de verdures amb crema de Mascarpone al brandi
Ingredients
- 250 gr. de Mascarpone
- 100 cl. crema de llet
- 1 porro
- oli
- una cullerada de mantega
- parmesà
- ½ copa de brandi
- 1 paquet d'espaguetis de verdures
Elaboració:
Bullim la pasta en aigua amb sal el temps que recomana el fabricant.
Fem la salsa:
Posem en un cassó un poc d'oli i una mica de mantega, afegim el porro tallat fi i deixem fregir uns minuts, afegim el brandi, quan s'evapori posem el formatge Mascarpone i la de crema de llet, ho barregem tot bé i salpebrem.
Quan la pasta estia escorreguda, afegim la salsa i posem per damunt el formatge parmesà.
Fem la salsa:
Posem en un cassó un poc d'oli i una mica de mantega, afegim el porro tallat fi i deixem fregir uns minuts, afegim el brandi, quan s'evapori posem el formatge Mascarpone i la de crema de llet, ho barregem tot bé i salpebrem.
Quan la pasta estia escorreguda, afegim la salsa i posem per damunt el formatge parmesà.
Bon profit
Comentaris