dimecres, 22 de juny de 2011

Ensalada amb rostes



Ingredients:

Pa
Tomaques
Encisam
Alfàbega fresca
Beicon
Sal
1 dent d'all
Pebre negre
Mostassa
Vinagre
Oli d'oliva

Per a les rostes:
Tallar o trossejar el pa en formes irregulars, arruixar-ho amb oli d'oliva, una dent d'all picat i l'alfabega fresca. Mesclar bé perquè s'amere el pa. Ficar en el forn a 180 gr uns minuts. Vigilar per a deixar-los el temps necessari segons com ens agraden de torrats.

Tallar les tomaques i l'encisam i salpebrar. Reservar
Torrar el Beicon en tires
La vinagreta: Tres cullerades d'oli i una de vinagre, una cullerada de café de de mostassa.

Afegir la vinagreta a les tomaques i l'encisam i remoure bé.
Afegir el Beicon i les rostes i mesclar.
Servir
Bon profit.