Pastissets de Moniato (Recepta de Rosario Moreno)
PASTISSETS DE SARI
Ingredients per al farcit:
2 kilos de moniatos ja bullits i
pelats
1 kilo de sucre
3 rametes de canella
i la corfa d'una llima
Es tritura el sucre amb el moniato,
i es posa al foc amb la canella i la llima. A foc lent, remenant durant 1 hora
aprox. (Açò es pot fer un dia qualsevol ja que dura en la nevera prou de temps)
Ingredients per a la massa:
(la mida del got és de vi)
1 got de cassalla (o anís sec)
1 got de sucre glace
2 gots d'oli de girasol menys un
ditet que el posarem d'oliva.
1 polsim de sal
850 gr. de farina tamisada
S'amassa molt bé i es deixa reposar uns quinze minuts, després s'exten
la massa amb un corró (per a que no se pegue la pasta: damunt d'un paper de
forn i baix de paper de film). Amb un copa gran feu les formes de la massa per fer-les
tots igualets. Farcir-los, arrebossar-los per damunt de canella en polç i sucre
i al forn durant uns 13' si està el forn ben calent. (quan de color els veus
bé, els traus de seguida).
Si et sobra massa, pots fer rotllets d'anís.
Comentaris