Carlotes tendres a la taronja
Ingredients:
500 grams de
carlotes tendres
1 taronja
mitjana
15 grams de
mantega
Sal i pebre
negre
1 cullerada de
llavors de sèsam
Elaboració:
Si la carlotes
no son xicotetes, pela-les i partir-les per al llarg per la mitat.
Llava la
taronja i ratlla la corfa, esprema el suc en una cassola i afegiu la ratlladura
i la mantega. Cuineu-ho a foc mitjà fins
que comence a bullir.
Incorporeu les
carlotes a la cassola amb sal i pebre negre al gust. Quan torne a bullir baixeu
el foc i tapeu la cassola per cuinar a foc baix durant 10 o 12 minuts, o fins
que les carlotes estiguen el suficientment cuites, però no molt blanetes.
Mentrestant,
poseu les llavors de sèsam en una paella i torreu-les en sec durant uns 2
minuts agitant la paella, fins que estiguen daurades.
Afegiu les
llavors de sèsam a les carlotes a l'hora
de servir-les.
Comentaris