Galtera de vedella al vi negre i mostassa.
La ultima
recepta del 2011, ideal per a la nit de Cap d'any.
Es una carn
molt melosa, fàcil de preparar que té molt bon resultat com a segon plat.
Ingredients 4
persones:
4 Galteres de vedella
750 cl de vi negre
750 cl de vi negre
10 cullerades
Brandi
1 cullerada de
mostassa antiga
2 cullerades
oli d'oliva
1 cullerada de
sucre
Sal
Pebre negre
2 l d'aigua
Preparació:
1.
En
una olla exprés Dore les galteres ja salpebrades en l'oli d'oliva.
2.
Afegir
el Brandi i reduïsca'l.
3.
Posteriorment
afegir el vi i el sucre i deixe reduir.
4.
Una
vegada reduït afegir l'aigua i el sucre, tape l'olla i deixe coure a foc mitjà
45 minuts.
5.
Transcorregut
aquest temps obriga l'olla i reduïsca el suc junt amb la galtera fins a
obtindre una textura de salsa.
6.
Pose
a punt de sal si fóra necessari. Servir les galtera senceres cobertes amb la
salsa.
Comentaris