dimarts, 20 de desembre de 2011

Pastissets de Moniato (Recepta de Rosario Moreno)

     PASTISSETS DE SARI



            Ingredients per al farcit:

            2 kilos de moniatos ja bullits i pelats

            1 kilo de sucre

            3 rametes de canella

            i la corfa d'una llima



            Es tritura el sucre amb el moniato, i es posa al foc amb la canella i la llima. A foc lent, remenant durant 1 hora aprox. (Açò es pot fer un dia qualsevol ja que dura en la nevera prou de temps)



            Ingredients per a la massa:

             (la mida del got és de vi)

            1 got de cassalla (o anís sec)

            1 got de sucre glace

            2 gots d'oli de girasol menys un ditet que el posarem d'oliva.

            1 polsim de sal

            850 gr. de farina tamisada



            S'amassa molt bé i es deixa reposar uns quinze minuts, després s'exten la massa amb un corró (per a que no se pegue la pasta: damunt d'un paper de forn i baix de paper de film). Amb un copa gran feu les formes de la massa per fer-les tots igualets. Farcir-los, arrebossar-los per damunt de canella en polç i sucre i al forn durant uns 13' si està el forn ben calent. (quan de color els veus bé, els traus de seguida).

            Si et sobra  massa, pots fer rotllets d'anís.