dimecres, 7 de desembre de 2011

Carlotes tendres a la taronja



Ingredients:

500 grams de carlotes tendres
1 taronja mitjana
15 grams de mantega
Sal i pebre negre
1 cullerada de llavors de sèsam

Elaboració:

Si la carlotes no son xicotetes, pela-les i partir-les per al llarg per la mitat.
Llava la taronja i ratlla la corfa, esprema el suc en una cassola i afegiu la ratlladura i la mantega.  Cuineu-ho a foc mitjà fins que comence a bullir.
Incorporeu les carlotes a la cassola amb sal i pebre negre al gust. Quan torne a bullir baixeu el foc i tapeu la cassola per cuinar a foc baix durant 10 o 12 minuts, o fins que les carlotes estiguen el suficientment cuites, però no molt blanetes.

Mentrestant, poseu les llavors de sèsam en una paella i torreu-les en sec durant uns 2 minuts agitant la paella, fins que estiguen daurades.

Afegiu les llavors de sèsam a les carlotes  a l'hora de servir-les.