dijous, 29 de desembre de 2011

Galtera de vedella al vi negre i mostassa.



La ultima recepta del 2011, ideal per a la nit de Cap d'any.

Es una carn molt melosa, fàcil de preparar que té molt bon resultat com a segon plat.

Ingredients 4 persones:

4 Galteres de vedella
750 cl de vi negre
10 cullerades Brandi
1 cullerada de mostassa antiga
2 cullerades oli d'oliva
1 cullerada de sucre
Sal
Pebre negre
2 l d'aigua

Preparació:

1.       En una olla exprés Dore les galteres ja salpebrades en l'oli d'oliva.
2.       Afegir el Brandi i reduïsca'l.
3.       Posteriorment afegir el vi i el sucre i deixe reduir.
4.       Una vegada reduït afegir l'aigua i el sucre, tape l'olla i deixe coure a foc mitjà 45 minuts.
5.       Transcorregut aquest temps obriga l'olla i reduïsca el suc junt amb la galtera fins a obtindre una textura de salsa.
6.       Pose a punt de sal si fóra necessari. Servir les galtera senceres cobertes amb la salsa.