Salsa de formatge de cabra
Esta salsa de formatge de cabra per a ensalades es
prepara en cinc minuts i és una delícia per a banyar els més variats
ingredients d'ensalades, siguen d'encisams variats amb pollastre, salmó, foie
gras, fruites i fruites seques… o ensalades de pasta, de creïlla, en fi, el que
vos agrade combinar amb un bon ruló de cabra.
Ingredients:
·
100 grams de formatge ruló de cabra
·
150 grams de formatge fresc batut
·
1 cullera menuda de mel
·
1 poc de conyac (opcional)
·
Sal
·
Pebre negre acabat de moldre.
Elaboració:
1. Trosseja
el ruló de cabra i posa'l en el got de la batedora
2. Aafig
el formatge batut (amb una textura semblant a la del iogurt o un poc més
lleugera), la mel, la i el conyac, tritura fins a obtindre una crema fina.
Serà una salsa densa perquè s'impregne bé en els
ingredients de l'ensalada, però si desitjares que fóra més lleugera, substituïx
un poc de formatge batut per llet.
Comentaris