divendres, 8 de juny de 2012

Salsa de formatge de cabra


Esta salsa de formatge de cabra per a ensalades es prepara en cinc minuts i és una delícia per a banyar els més variats ingredients d'ensalades, siguen d'encisams variats amb pollastre, salmó, foie gras, fruites i fruites seques… o ensalades de pasta, de creïlla, en fi, el que vos agrade combinar amb un bon ruló de cabra.

Ingredients:

·         100 grams de formatge ruló de cabra
·         150 grams de formatge fresc batut
·         1 cullera menuda de mel
·         1 poc de conyac (opcional)
·         Sal
·         Pebre negre acabat de moldre.

Elaboració:

1.       Trosseja el ruló de cabra i posa'l en el got de la batedora
2.       Aafig el formatge batut (amb una textura semblant a la del iogurt o un poc més lleugera), la mel, la i el conyac, tritura fins a obtindre una crema fina.

Serà una salsa densa perquè s'impregne bé en els ingredients de l'ensalada, però si desitjares que fóra més lleugera, substituïx un poc de formatge batut per llet.