Puré de creïlles al fenoll amb salmó fumat
La llima, el fenoll i l'anet aromatitzen este deliciós puré de creïlles......
INGREDIENTS:
·
1/2 kg. de creïlles
·
150 gr. De salmó fumat en tallades
·
1 cullereta de llavors de fenoll
·
3 cullerades d'oli d'oliva
·
1 trosset de mantega
·
1 branqueta d'anet fresc
·
Unes branquetes de cebollí fresc
·
1 llima (la pell)
·
Sal i pebre.
MÈTODE D'ELABORACIÓ:
1. Bulliu
les creïlles senceres amb la pell, en aigua lleugerament salada.
2. Escórrer-les, pelar-les i posar-les en un bol.
3. Picar-les
amb un tenidor.
4. Afegir
les llavors de fenoll un poc picades, el cebollí.
5. Salpebrar
i agregar l'oli d'oliva, la mantega i la ratlladura de llima.
6.
Remoure
bé per a integrar-ho tot.
Comentaris