divendres, 1 de juny de 2012

Puré de creïlles al fenoll amb salmó fumat



La llima, el fenoll i l'anet aromatitzen  este deliciós puré de creïlles......

INGREDIENTS:

·         1/2 kg. de creïlles
·         150 gr. De salmó fumat en tallades
·         1 cullereta de llavors de fenoll
·         3 cullerades d'oli d'oliva
·         1 trosset de mantega
·         1 branqueta d'anet fresc
·         Unes branquetes de cebollí fresc
·         1 llima (la pell)
·         Sal i pebre.

MÈTODE D'ELABORACIÓ:
1.       Bulliu les creïlles senceres amb la pell, en aigua lleugerament salada.
2.        Escórrer-les, pelar-les i posar-les en un bol.
3.       Picar-les amb un tenidor.
4.       Afegir les llavors de fenoll un poc picades, el cebollí.
5.       Salpebrar i agregar l'oli d'oliva, la mantega i la ratlladura de llima.
6.       Remoure bé per a integrar-ho tot.

Col·locar el puré en un motle gran o en motlets individuals.(Jo ho vaig posar en motles individuals quadrats). Desemmotlar i recobrir amb les tallades de salmó. Empolvorar amb anet picat i ratlladura de llima.