dimecres, 1 de febrer de 2012

Ensalada temperada amb bacon i formatge de cabra

Ingredients: (4 comensals)

  • 1 bossa ensalada variada
  • 4 tallades de bacon fumat
  • 1/2 got d'anous picades grosses
  • 2 cullerades pipes mesclades (gira-sol, carabassa, etc)
  • 2 c/s de raïm panses
  • 1 llesca formatge de cabra
  • Suc mitjana llima
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de Mòdena
  • sal

Elaboració:
  1. Saltejar el bacon en una paella antiadherent.
  2. Quan el bacon estiga daurat afegir les panses, les anous i les pipes.
  3. Retirar del foc i reservar.
  4. En la mateixa paella on hem saltat el bacon afegim a l'oli inclús calfe'l suc de mig llima i una cullerada de vinagre de Mòdena i mesclem
  5. Muntar l'ensalada col·locant la mescla d'encisams en el fons.
  6. Repartir el bacon trosejat amb les fruites seques i les llavors i finalment tallar xicotets trossos de formatge de cabra i distribuir-los sobre l'ensalada.
  7. Just abans de servir l'ensalada, adornar amb la vinagreta que hem preparat i un poc de sal.