Ensalada temperada amb bacon i formatge de cabra
Ingredients: (4 comensals)
Elaboració:
- 1 bossa ensalada variada
- 4 tallades de bacon fumat
- 1/2 got d'anous picades grosses
- 2 cullerades pipes mesclades (gira-sol, carabassa, etc)
- 2 c/s de raïm panses
- 1 llesca formatge de cabra
- Suc mitjana llima
- Oli d'oliva verge extra
- Vinagre de Mòdena
- sal
Elaboració:
- Saltejar el bacon en una paella antiadherent.
- Quan el bacon estiga daurat afegir les panses, les anous i les pipes.
- Retirar del foc i reservar.
- En la mateixa paella on hem saltat el bacon afegim a l'oli inclús calfe'l suc de mig llima i una cullerada de vinagre de Mòdena i mesclem
- Muntar l'ensalada col·locant la mescla d'encisams en el fons.
- Repartir el bacon trosejat amb les fruites seques i les llavors i finalment tallar xicotets trossos de formatge de cabra i distribuir-los sobre l'ensalada.
- Just abans de servir l'ensalada, adornar amb la vinagreta que hem preparat i un poc de sal.
Comentaris