Com menjar el pimentó torrat
Com menjar el
pimentó torrat, per Vicent Andrés Estellés
Horacianes
I
res no
m’agrada tant
com enramar-me
d’oli cru
el pimentó
torrat, tallat en tires.
cante,
llavors, distret, raone amb l’oli cru, amb els productes de la terra.
m’agrada molt
el pimentó torrat,
mes no massa
torrat, que el desgracia,
sinó amb la
aquella carn molla que té
en llevar-li
la crosta socarrada.
l’expose dins
el plat en tongades incitants,
l’enrame d’oli
cru amb un pessic de sal
i suque molt
de pa,
com fan els
pobres,
en l’oli, que
té sal i ha pres una sabor del pimentó torrat.
després, en un
pessic
del dit gros i
el dit índex, amb un tros de pa,
agafe un tros
de pimentó, l’enlaire àvidament,
eucarísticament,
me’l mire en
l’aire.
de vegades
arribe a l’èxtasi, a l’orgasme.
cloc els ulls
i me’l fot.
Comentaris