dijous, 2 de febrer de 2012

Canelons de verdura, mascarpone i emmental

Ingredients (4 persones):
  • 16 plaques de canelons
  • 350 gr. Carlotes, pelades i tallades a rodanxes
  • 600 gr. Porros, tallats a rodanxes
  • 100 ml. Caldo de carn
  • 50 gr. Cansalada, Cortada a tires
  • 100 gr. mascarpone
  • 150 ml. Nata per a cuinar
  • 20 gr. Mantega
  • Cebollí fresc, picat
  • 300 gr. Formatge emmental, ratllat
  • Sal i pebre

Preparació:
  1. Fregir la cansalada fins que es dore. Reservar.
  2. En la mateixa paella, ofegar els porros i les carlotes durant 5 minuts.
  3. Abocar el caldo de carn, portar a ebullició i coure 5 minuts més.
  4. Mesclar en un bol la nata amb el mascarpone i el cebollí. Agregar-ho a les verdures, junt la cansalada reservada, salpebrar i mesclar bé.
  5. Coure les plaques de canelons segons instruccions del fabricant.
  6. Farcir els canelons i disposar-los en safates individuals  (o en una safata gran). Cobrir amb el formatge emmental (prou, per a que done sabor al contrast de les verdures). 
  7. Enfornar a 200 graus durant 10 minuts.
  8. Servir immediatament.