Canelons de verdura, mascarpone i emmental
Ingredients (4 persones):
- 16 plaques de canelons
- 350 gr. Carlotes, pelades i tallades a rodanxes
- 600 gr. Porros, tallats a rodanxes
- 100 ml. Caldo de carn
- 50 gr. Cansalada, Cortada a tires
- 100 gr. mascarpone
- 150 ml. Nata per a cuinar
- 20 gr. Mantega
- Cebollí fresc, picat
- 300 gr. Formatge emmental, ratllat
- Sal i pebre
Preparació:
- Fregir la cansalada fins que es dore. Reservar.
- En la mateixa paella, ofegar els porros i les carlotes durant 5 minuts.
- Abocar el caldo de carn, portar a ebullició i coure 5 minuts més.
- Mesclar en un bol la nata amb el mascarpone i el cebollí. Agregar-ho a les verdures, junt la cansalada reservada, salpebrar i mesclar bé.
- Coure les plaques de canelons segons instruccions del fabricant.
- Farcir els canelons i disposar-los en safates individuals (o en una safata gran). Cobrir amb el formatge emmental (prou, per a que done sabor al contrast de les verdures).
- Enfornar a 200 graus durant 10 minuts.
- Servir immediatament.
Comentaris