Truita de carabasseta amb tomaca i parmesà
Un entrant ideal per a la primavera i l'estiu són estes
Truites de carabasseta amb tomaca i parmesà, senzilles, sucoses, refrescants i
molt saboroses.
Ingredients (6 comensals)
600 grams de carabasseta
4 ous
40 grams de gingebre
4 dents d'all
Pebre negre
Sal
Oli d'oliva verge extra.
4 tomaques pera extra
Formatge parmesà.
Elaboració
Llava bé les carabassetes, dos peces mitjanes faran eixe
pes aproximadament, eixuga'ls bé i ratlla'ls utilitzant un ratllador gros.
Salpimenta la carabasseta al gust i posa'l en un colador perquè perda un poc
d'aigua, perquè no es va a cuinar abans de fer les truitetes.
Quan tingues la carabasseta ben escorreguda posa'l en un
bol, pela el gingebre i els alls, ratlla'ls i incorpora'ls al bol. Mescla bé
per a, finalment, incorporar els ous batuts i tornar a mesclar.
Prepara les tomaques, pela'ls i espinyola'ls, i talla'ls en
dau. Posa'ls en un bol i adoba amb sal, pebre i oli d'oliva verge extra. Talla
el formatge parmesà en resquills.
Per a fer les truitetes bé redones utilitza una paella
xicoteta, de 12-14 cm. Posa-la a calfar amb unes gotes d'oli d'oliva verge
extra, i fes les truites com normalment, donant-li la volta ajudant-te d'un platet.
Comentaris