Ensalada de fenoll i taronges sanguines
Ingredients (4 comensals)
·
1 bulb de fenoll
·
3 taronges sanguines
·
1/2 ceba domicili
·
1/2 alvocat
·
60 grams de brullo
·
Olives negres sense pinyol,
·
Anet fresc,
·
Pebre negre acabat de moldre
·
Oli d'oliva verge extra
·
Sal.
- Pela el fenoll i talla'l amb una mandolina en làmines ben fines.
- Posa'l en un bol i adoba amb sal i oli d'oliva verge extra, mescla bé i reserva.
- Pela la ceba morada i talla-la ben fina.
- Incorpora-la al recipient del fenoll i mescla bé perquè s'impregne i comencen a mesclar-se els sabors.
- Pela les taronges sanguines sobre un plat en què pugues recuperar el suc. A continuació, talla les taronges a rodanxes relativament fines.
- Recupera el suc de les taronges i afig un poc d'oli d'oliva verge extra, pebre negre acabat de moldre i sal, mescla bé i reserva, este és l'endreç de l'ensalada.
- Finalment, esmolla el brullo i pela i talla l'alvoca en fines làmines.
- Emplatar.
Comentaris