Espagueti amb salsa de piquillo, anxoves i tàperes
Ingredients (per a 4 persones)
·
300gr.
Espagueti
·
150
grams de pimentons del piquillo en conserva
·
8- 12
unitats d'anxoves en oli d'oliva (aproximadament 2 o 3 anxoves per ració)
·
Tàperes
·
3-4
cullerades soperes de tomaca fregida
Preparació
La veritat és que en veure la llista d'ingredients
i la foto, poques indicacions fan falta. L'única precaució és seguir les
instruccions de cocció de la pasta, per a deixar-la al dente i que quede solta.
Mentres cou la pasta, posar en la batedora els pimentons del piquillo
escorreguts, batre i salpebrar. (Si el sabor et resulta molt fort, es pot
afegir un dollet d'oli d'oliva o un parell de cullerades de tomaca fregida,
fins a rebaixar el sabor del pimentó al gust). Escórrer la pasta, i servir-la
amb la salsa de piquillo, les anxoves
tallades per damunt i les tàperes escorregudes.
Comentaris