dilluns, 15 d’octubre de 2012

Canelons de sobres d'olla (Puchero)




Aquesta recepta és de la meua amiga Mercè Chico, que ahir diumenge ens preparà per dinar uns magnífics canelons de les sobres d'olla. Ella, com és molt previsora, va afegir dos pexugues de pollastre de mes a l'olla per a poder fer prou canelons per a tota la família. Aquesta vegada ha afegit espinacs, però també els he provat amb patè. A mi m'agraden de les dues maneres.
No pose quantitats perquè desconeixem quant d'olla sobrarà. Ho deixem al bon fer del cuiner/a.

Ingredients:

·        La carn de les sobres de l'olla esmicolada.
·        Ceba picada
·        Espinacs
·        Beixamel
·        Anou moscada
·        Pebre negre
·        Sal
·        Lamines de canelons


Preparació:

1.      Sofregir la ceba en un paella amb un poc d'oli I sal.
2.      Afegir la carn de l'olla esmicolada
3.      Després de donar-li unes voltes, afegir els espinacs nets i trossejades, Salar
4.      Deixar coure uns minuts, fins que es facen els espinacs
5.      Retirar del foc i triturar fins que es quede una pasta al gust propi
6.      Preparar les lamines de canelons segons el fabricant
7.      Farcir els canelons amb la pasta
8.      Col·locar-los en una font i cobrir-los generosament amb beixamel
9.      Empolvorar per damunt anou moscat i pebre negre
10.   Posar al forn 220ºC uns 25 minuts
11.   Cinc minuts abans d'eixir del forn, empolvorar amb parmesà i gratinar.
Bon profit