Base de Pizza de floricol.




Esta Pizza de floricol està exquisida i podem preparar-la amb distints combinacions d'ingredients. No sols es pot variar la base, aquesta base de floricol es pot complementar amb salsa de tomaca, pernil, anxoves, olives… , com una pizza normal.


Ingredients:

·         160 grams de floricol
·         100 grams de formatge emmental
·         1 dent d'all
·         1 ou
·         cúrcuma
·         orenga
·         pebre negre
·         sal
·         oli d'oliva verge extra.


Elaboració

1.       Precalfa el forn a 175 graus amb calor dalt i baix.
2.       Ratlla la floricol i posa-la en un bol. Ratlla el formatge ben fi i afig-lo a la floricol, a continuació ratlla també l'all prèviament pelat.
3.       Bat l'ou i incorpora'l a la preparació anterior, i tot seguit incorpora les espècies, la cúrcuma, l'orenga, el pebre negre i també la sal i l'oli d'oliva verge extra.
4.       Mescla be tots els ingredients, encara que no es lliguen molt, sí ho faran en el forn quan el formatge es fonga.
5.       Cobris la safata del forn amb paper vegetal i aboca la massa preparada donant-li forma redona o quadrada, com preferisques, allisant-la i donant-li un grossor quelcom inferior a un centímetre.
6.       Introdueix la safata en el forn Quan haja arribat la temperatura, els primers 20 minuts posa-la en la part baixa, i els següents 10 minuts a la part alta del forn perquè es dore la superfície. Els temps poden variar segons el forn.

Emplatat

Serveix aquesta pizza de floricol acabada de fer, cruixent i sucosa, Pots tastar-la sola i condimentar-la amb el que desitges, salsa de tomaca, o tomaca a rodanxes, alfàbega, mozzarella fresca… Servir-la sencera, com a entrant o tallar-la en porcions per a un aperitiu. Bon profit!


Comentaris

Entrades populars