dimecres, 5 de setembre de 2012

Patè de formatge de cabra i olives




Ingredients:

·         60 grams olives negres sense pinyol
·         125 grams formatge fresc
·         70 grams formatge ruló de cabra
·         Un  dent d'all
·         Timó
·         5 grams oli d'oliva (aprox.)
·         sal.

Elaboració:

1.       Esmicola els dos tipus de formatge
2.       Afig la dent d'all trossejat, el timó, l'oli I sal al gust, tritura fins a obtenir una crema de formatge.
3.       Pica les olives sense deixar-les fetes puré, que queden trossets xicotets, Pots fer-ho amb el complement de triturar de la batedora de mà.
4.       Mescla les olives amb la crema de formatge, però no mogues en excés perquè el blanc del formatge no es tinya molt amb el suc de les olives.
5.       Serveix en un bol el Paté de formatge de cabra i olives i reserva al frigorífic fins al moment de servir.