dimecres, 25 de gener de 2012

Tallarins a la Siciliana


Ingredients:

•    Pasta tallarins 90-100gr/persona
•    Oli d'oliva
•    250 grams de tomaques 
•    2 albergines
•    Tàperes (una cullera sopera )
•    Alfàbega
•    2 anxoves sense espines
•    Olives negres.

Elaboració:

1.    En una olla sofregir les tomaques pelades i picades amb oli d'oliva.
2.    Talle les albergines en bandes fines i frija-les a banda.
3.    Afegir les albergines a la salsa de tomaca.
4.    Triture en un morter les tàperes, un poc d'alfàbega i les anxoves.
5.    Afegir aquests últims ingredients a la salsa.
6.    Abans de traure del foc, poseu les olives negres.

7.    En un altre recipient poseu abundant aigua a bullir amb sal.
8.    Afegir els tallarins i coure'ls el temps que aconselle el fabricant en l'envàs.
9.    Aboque la salsa damunt de la pasta tallarines i servisca calent.