dimarts, 31 de gener de 2012

Maduixots amb iogurt grec i merenga


Aquest postre és molt recomanable per la senzillés dels ingredients i la facilitat de la preparació. Hui en dia podem trobar maduixots d'hivernacle durant tot l'any. Nosaltres vam preparar esta recepta el cap de setmana passat i va agradar molt a tots els comensals.

Ingredients:

•    1 Kg de maduixots
•    1 iogurt grec
•    2 o 3 merengues de pastisseria
•    3 cullerades de vinagre de Mòdena
•    3 o 4 cullerades de sucre

Preparació:

1.    Tallar els maduixots en quarts, empolvorar el sucre per damunt i deixar-los reposar en la nevera mínim 8 hores.
2.    Triturar els maduixots amb un forqueta o amb el turmix, deixant una textura no massa liquida. Posar-los en un recipient ample per a que queden repartits.
3.    Afegir el vinagre de Mòdena i mesclar.
4.    Afegir l'iogurt grec per damunt sense mesclar.
5.    Repartir la merenga per damunt. Si la merenga porta algun tipus de base, com per exemple milfulles, esmicola-la per damunt també, li donarà textura.
6.    Servir en gots amples o bols xicotets.