Maduixots amb iogurt grec i merenga
Aquest postre és molt recomanable per la senzillés dels ingredients i la facilitat de la preparació. Hui en dia podem trobar maduixots d'hivernacle durant tot l'any. Nosaltres vam preparar esta recepta el cap de setmana passat i va agradar molt a tots els comensals.
Ingredients:
• 1 Kg de maduixots
• 1 iogurt grec
• 2 o 3 merengues de pastisseria
• 3 cullerades de vinagre de Mòdena
• 3 o 4 cullerades de sucre
Preparació:
1. Tallar els maduixots en quarts, empolvorar el sucre per damunt i deixar-los reposar en la nevera mínim 8 hores.
2. Triturar els maduixots amb un forqueta o amb el turmix, deixant una textura no massa liquida. Posar-los en un recipient ample per a que queden repartits.
3. Afegir el vinagre de Mòdena i mesclar.
4. Afegir l'iogurt grec per damunt sense mesclar.
5. Repartir la merenga per damunt. Si la merenga porta algun tipus de base, com per exemple milfulles, esmicola-la per damunt també, li donarà textura.
6. Servir en gots amples o bols xicotets.
Comentaris