Pastís de formatge amb melmelada de taronja
Per als amants dels contrastos, aquest és les postres ideal. És molt senzill de fer, i la melmelada de taronja li dóna un toc diferent.
Ingredients:
Base:
• Galletes Maria triturades.
• Mantega o margarina.
Farcit:
• El suc de dues taronges.
• 500 gr. de formatge d'untar tipus Philadelphia.
• 3 cullerades de melmelada de taronja.
• 5 fulles de gelatina si són xicotetes, i 4 si són grans.
• 3 cullerades de sucre.
• 150 cl. De llet.
1. En primer lloc tritura les galletes i fes una massa uniforme amassant-les junt amb la mantega a temperatura ambient. La quantitat dependrà del motle que vages a utilitzar. Reserva en la nevera la base preparada.
2. Posa a remull en aigua freda els fulles de gelatina.
3. Calfa el suc de taronja sense que arribe a bullir. A continuació afig la gelatina i remou fins a la seua total dissolució.
4. En una batedora mesclem el formatge, la melmelada, la llet i el sucre.
5. A continuació incorporem el suc de taronja amb la gelatina ja dissolta i continuem batent.
6. Posar aquesta mescla amb atenció sobre la base de galletes en el motle i deixa refredar en la nevera fins que solidifique.
7. Finalment per a fer la cobertura utilitza la resta de melmelada.
8. Torna a posar en la nevera perquè solidifique.
Ingredients:
Base:
• Galletes Maria triturades.
• Mantega o margarina.
Farcit:
• El suc de dues taronges.
• 500 gr. de formatge d'untar tipus Philadelphia.
• 3 cullerades de melmelada de taronja.
• 5 fulles de gelatina si són xicotetes, i 4 si són grans.
• 3 cullerades de sucre.
• 150 cl. De llet.
1. En primer lloc tritura les galletes i fes una massa uniforme amassant-les junt amb la mantega a temperatura ambient. La quantitat dependrà del motle que vages a utilitzar. Reserva en la nevera la base preparada.
2. Posa a remull en aigua freda els fulles de gelatina.
3. Calfa el suc de taronja sense que arribe a bullir. A continuació afig la gelatina i remou fins a la seua total dissolució.
4. En una batedora mesclem el formatge, la melmelada, la llet i el sucre.
5. A continuació incorporem el suc de taronja amb la gelatina ja dissolta i continuem batent.
6. Posar aquesta mescla amb atenció sobre la base de galletes en el motle i deixa refredar en la nevera fins que solidifique.
7. Finalment per a fer la cobertura utilitza la resta de melmelada.
8. Torna a posar en la nevera perquè solidifique.
Comentaris