dijous, 12 de gener de 2012

Pastís de formatge amb melmelada de taronja

Per als amants dels contrastos, aquest és les postres ideal. És molt senzill de fer, i la melmelada de taronja li dóna un toc diferent.

Ingredients:

Base:
•    Galletes Maria triturades.
•    Mantega o margarina.

Farcit:
•    El suc de dues taronges.
•    500 gr. de formatge d'untar tipus Philadelphia.
•    3 cullerades de melmelada de taronja.
•    5 fulles de gelatina si són xicotetes, i 4 si són grans.
•    3 cullerades de sucre.
•    150 cl. De llet.

1.    En primer lloc tritura les galletes i fes una massa uniforme amassant-les junt amb la mantega a temperatura ambient. La quantitat dependrà del motle que vages a utilitzar. Reserva en la nevera la base preparada.
2.    Posa a remull en aigua freda els fulles de gelatina.
3.    Calfa el suc de taronja sense que arribe a bullir. A continuació afig la gelatina i remou fins a la seua total dissolució.
4.    En una batedora mesclem el formatge, la melmelada, la llet i el sucre.
5.    A continuació incorporem el suc de taronja amb la gelatina ja dissolta i continuem batent.
6.    Posar aquesta mescla amb atenció sobre la base de galletes  en el motle i deixa refredar en la nevera fins que solidifique.
7.    Finalment per a fer la cobertura utilitza la resta de melmelada.
8.    Torna a posar en la nevera perquè solidifique.