dimecres, 25 de maig de 2011

Espaguetis a la marinera



Ingredients: 

250 grams. D'Espaguetis de bona qualitat.
1/2 k de Cloïsses
1/4 K de llagostins
1/2 K de sèpia trossejada
1 Ceba xicoteta
2 dents d'all
Julivert
oli
sal

Elaboració:
Es couen els espaguetis amb abundant Aigua salada al "dente" i ser reserven en l'escorreplats en aquest pas afegim un poc d'oli als espaguetis perquè estiguen solts.
Les cloïsses, que tindrem aproximadament 3 hores abans en aigua salada les passem per aigua i freguem per a desprendre la possible arena, en un poc d'aigua bullint les obrim i guardem l'aigua, posem en una paella dues cullerades d'oli i sofregim la ceba, els alls i la sèpia, quan estiga la ceba transparent afegim les cloïsses i la mitat dels llagostins pelats ofeguem el conjunt i li afegim els espaguetis i el caldo colat de les cloïsses 1/2 got, ho tenim uns cinc minuts coent, ha de consumir-se pràcticament el caldo i l'últim pas és una cullerada de julivert picat la mescleu amb 2 o 3 cullerades d'oli sempre d'oliva i s'arruixa per damunt dels espaguetis que quedaran amb un aspecte oliós, els llagostins restants es passen per la planxa i es col·loquen adornant el plat.

Bon profit