divendres, 6 de maig de 2011

Carxofes amb pésols, bolets i gambes



Ingredients 4 persones:

8 carxofes
150 gr de pésols
150 gr de bolets variats
8 gambes pelades
4 dents d'all
Pimentó xoricer
Oli d'oliva
Sal

Preparació:

Es posen a fregir els alls laminats en una cassola, abans que es dauren s'afigen els pésols i se li donen diverses voltes, a continuació afegir una cullerada xicoteta de pimentó xoricer i els bolets variats. Salar i deixar uns cinc minuts en el foc.
Pelar les carxofes deixant nomes els cors.
Afegir les carxofes i les gambes pelades al sofregit i cobrir-les d'aigua.
Deixar coure 30 minuts a foc lent. Tastar de sal i rectificar de ser necessari.

Es pot substituir els pésols per faves tendres, ara és l'època de les dos i les trobaràs en tavelles en el mercat.
Bon profit