Canelons de sobres d'olla (Puchero)
Aquesta
recepta és de la meua amiga Mercè Chico, que ahir diumenge ens preparà per dinar
uns magnífics canelons de les sobres d'olla. Ella, com és molt previsora, va
afegir dos pexugues de pollastre de mes a l'olla per a poder fer prou canelons
per a tota la família. Aquesta vegada ha afegit espinacs, però també els he
provat amb patè. A mi m'agraden de les dues maneres.
No
pose quantitats perquè desconeixem quant d'olla sobrarà. Ho deixem al bon fer
del cuiner/a.
Ingredients:
·
La carn de les sobres de l'olla esmicolada.
·
Ceba picada
·
Espinacs
·
Beixamel
·
Anou moscada
·
Pebre negre
·
Sal
·
Lamines de canelons
Preparació:
1. Sofregir
la ceba en un paella amb un poc d'oli I sal.
2. Afegir
la carn de l'olla esmicolada
3. Després
de donar-li unes voltes, afegir els espinacs nets i trossejades, Salar
4. Deixar
coure uns minuts, fins que es facen els espinacs
5. Retirar
del foc i triturar fins que es quede una pasta al gust propi
6. Preparar
les lamines de canelons segons el fabricant
7. Farcir
els canelons amb la pasta
8. Col·locar-los
en una font i cobrir-los generosament amb beixamel
9.
Empolvorar
per damunt anou moscat i pebre negre
10. Posar
al forn 220ºC uns 25 minuts
11. Cinc
minuts abans d'eixir del forn, empolvorar amb parmesà i gratinar.
Bon
profit
Comentaris