Crema de Carabasseta i poma
Ingredients (4 comensals)
·
400 grams de carabasseta
·
200 grams de porro
·
2 pomes (uns 200 grams)
·
200 grams d'aigua (o caldo vegetal)
·
oli d'oliva verge extra
·
pebre negre
·
sal
Pela les carabassetes i talla-les en daus, pela els porros
i talla'ls a rodanxes fines.
Posa una cassola amb un poc d'oli d'oliva verge extra a
calfar, i ofega a foc mitjà les carabassetes i el porro salpebrats al gust.
Quan comencen a estar tendres, afig el caldo o l'aigua, i
cou uns deu minuts a foc baix, amb la cassola tapada.
Retira del foc, aboca les verdures al got de la batedora
i afig les pomes, prèviament pelades i espinyolades, trossejades. Tritura fins
a obtenir una crema homogènia.
Prova i rectifica de sal, afig un fil d'oli d'oliva verge
extra (una o dues cullerades soperes, al gust) i torna a triturar per a
emulsionar.
Comentaris
Salut,
Kaiko
Gràcies!