dijous, 7 de març de 2013

Xampinyons farcits d'alvocat i tonyina


Ahir li van regalar a Pura uns alvocats. Com que teníem a la nevera uns bons xampinyons, i al rebost sempre hi han llaunes de tonyina en oli, vam preparar els xampinyons farcits que vos expliquem en la recepta. Se'ns va oblidar fotografiar-los.

Ingredients 4 persones:

·         2 alvocats madurs
·         8 xampinyons ( A l'hora de comprar-los triar els mas grans)
·         2 dents d'alls
·         2 llandes de tonyina en oli
·         Formatge ratllat

Preparació:

1.       Pelar els alvocats i posar la carn en un morter junt amb les dos dents d'alls pelats.
2.       Mesclar bé els ingredients picant-los fins a obtenir una pasta.
3.       Incorporar la tonyina en oli i mesclar tot.
4.       Netejar els xampinyons, llevar-los el peu i buidar-los.
5.       Farcir els xampinyons  amb la pasta.
6.       Precalfar el forn a 200 C.
7.       Posar els xampinyons al forn uns 30 minuts.
8.     Quan ja estiguen, incorporar el formatge ratllat per damunt i deixar al forn ja apagat uns 5 minuts per a que es fonga.