Xampinyons farcits d'alvocat i tonyina
Ahir li van regalar a Pura uns alvocats. Com que teníem a la
nevera uns bons xampinyons, i al rebost sempre hi han llaunes de tonyina en oli, vam preparar els xampinyons farcits que vos expliquem en
la recepta. Se'ns va oblidar fotografiar-los.
Ingredients 4 persones:
·
2 alvocats madurs
·
8 xampinyons ( A l'hora de comprar-los triar els
mas grans)
·
2 dents d'alls
·
2 llandes de tonyina en oli
·
Formatge ratllat
Preparació:
1.
Pelar els alvocats i posar la carn en un morter
junt amb les dos dents d'alls pelats.
2.
Mesclar bé els ingredients picant-los fins a
obtenir una pasta.
3.
Incorporar la tonyina en oli i mesclar tot.
4.
Netejar els xampinyons, llevar-los el peu i
buidar-los.
5.
Farcir els xampinyons amb la pasta.
6.
Precalfar el forn a 200 C.
7.
Posar els xampinyons al forn uns 30 minuts.
8.
Quan ja estiguen, incorporar el formatge ratllat
per damunt i deixar al forn ja apagat uns 5 minuts per a que es fonga.
Comentaris