Daus de tempura congelada
Ingredients:
- Farina de Tempura
- Dos dents d'all
- Uns fulles de julivert
- Gambes fresques o congelades
- Gules
- Oli d'oliva
- Qualsevol altre ingredient que ens agrade per fregir en tempura.
- Una safata de moldes de gels o semblant
- Preparem la Tempura amb aigua molt freda.
- Piquem all i julivert i mesclem amb la tempura
- Col·loquem en els buits de la safata o motle, els ingredients (les Gambes i gules) cobrint-ho bé amb la tempura.
- Important, no fer els daus massa grans, perquè la calor no penetrarà dins i provocara que la Tempura es quede liquida.
- Introduïm la safata al congelador, fins que estiga completament congelats, 4 - 6 hores, depenent del tipus de congelador. (Podem conservar-ho al congelador mesos)
- Fregim en abundant oli (preferible d'oliva) a uns 160 - 170è C no excessivament calent, perquè la calor penetre fins a l'interior de la peça i no es creme l'exterior.
Comentaris