diumenge, 3 de març de 2013

Crema de Carabasseta i poma


 
Ingredients (4 comensals)

·         400 grams de carabasseta
·         200 grams de porro
·         2 pomes (uns 200 grams)
·         200 grams d'aigua (o caldo vegetal)
·         oli d'oliva verge extra
·         pebre negre
·         sal

Pela les carabassetes i talla-les en daus, pela els porros i talla'ls a rodanxes fines.
Posa una cassola amb un poc d'oli d'oliva verge extra a calfar, i ofega a foc mitjà les carabassetes i el porro salpebrats al gust.
Quan comencen a estar tendres, afig el caldo o l'aigua, i cou uns deu minuts a foc baix, amb la cassola tapada.
Retira del foc, aboca les verdures al got de la batedora i afig les pomes, prèviament pelades i espinyolades, trossejades. Tritura fins a obtenir una crema homogènia.
Prova i rectifica de sal, afig un fil d'oli d'oliva verge extra (una o dues cullerades soperes, al gust) i torna a triturar per a emulsionar.



2 comentaris:

Kaiko ha dit...

Rebò Pascual!! el dilluns la probem...
Salut,
Kaiko

mmerce ha dit...

No l'he fet mai amb poma, l'haurem de provar!
Gràcies!