Entrepà club
Ingredients:
·
12
llesques de pa (es pot fer amb ma de motlle)
·
Mantega
o margarina
·
1
carlota ratllada
·
1
carabasseta xicoteta ratllada
·
Canonges
·
Formatge
cheddar o semblant ratllat
·
Maionesa
·
Pebre
negre
·
Rodanxes
de pernil o carn freda tipus roastbeef
·
Fulles
d'encisam
·
Cogombre,
a rodanxes fines
·
Tomaca
xicoteta a rodanxes fines
·
Sal.
Elaboració:
1. Untar les llesques de pa amb mantega.
2. Posar en un bol la carlota, la
carabasseta, el formatge i la maionesa i mesclar-ho tot
3. Salpebrar
4. Posar un tros de pernil o carn freda
en quatre llesques.
5. Cobrir el pernil amb un fulla d'encisam,
algunes rodanxes de tomaca i cogombre. Salpebrar.
6. Dividir la mescla de formatge en quatre i
untar sobre quatre llesques, col·locar-les damunt de les altres. Posar uns
quants canonges. Cobrir amb la resta de llesques de pa.
7. No prepareu-lo massa temps abans de
menjar-lo; la humitat de la carabasseta i la carlota poden aiguar la maionesa
Comentaris