divendres, 23 de març de 2012

Entrepà club







               
 Ingredients:

·         12 llesques de pa (es pot fer amb ma de motlle)
·         Mantega o margarina
·         1 carlota ratllada
·         1 carabasseta xicoteta ratllada
·         Canonges
·         Formatge cheddar o semblant ratllat
·         Maionesa
·         Pebre negre
·         Rodanxes de pernil o carn freda tipus roastbeef
·         Fulles d'encisam
·         Cogombre, a rodanxes fines
·         Tomaca xicoteta a rodanxes fines
·         Sal.

Elaboració:
1.       Untar les llesques de pa amb mantega.
2.       Posar en un bol la carlota, la carabasseta, el formatge i la maionesa i mesclar-ho tot
3.       Salpebrar
4.       Posar un tros de pernil o carn freda en  quatre llesques.
5.       Cobrir el pernil amb un fulla d'encisam, algunes rodanxes de tomaca i cogombre. Salpebrar.
6.       Dividir la mescla de formatge en quatre i untar sobre quatre llesques, col·locar-les damunt de les altres. Posar uns quants canonges. Cobrir amb la resta de llesques de pa.
7.       No prepareu-lo massa temps abans de menjar-lo; la humitat de la carabasseta i la carlota poden aiguar la maionesa