dilluns, 26 de març de 2012

Crema d'espinacs amb alfàbega i mascarpone




Ingredients (per a 2 persones)

-          150 grams d'espinacs ben llavades
-          Aigua (mig litre aproximadament)
-          Mitja ceba
-          10 fulles de jolivert
-          5-6 fulles d'alfàbega
-          2 cullerades de mascarpone
-          Oli d'oliva
-          Anou moscada
-          Sal
-          Pebre negre mòlt


Preparació:

1.       Tallar els espinacs eliminant bé les tiges.
2.       Sofregir la ceba en una cassola amb 3 cullerades d'oli d'oliva.
3.       Afegir els espinacs i cobrir amb el doble de volum d'aigua. Salar lleugerament i tapar.
4.       Deixar coure uns 10 minuts.
5.       Batre junt les herbes, una mica d'anou moscada i el mascarpone. Salpebrar.
6.       Servir fred o calent.