Crema d'espinacs amb alfàbega i mascarpone
Ingredients
(per a 2 persones)
-
150
grams d'espinacs ben llavades
-
Aigua
(mig litre aproximadament)
-
Mitja
ceba
-
10
fulles de jolivert
-
5-6
fulles d'alfàbega
-
2
cullerades de mascarpone
-
Oli
d'oliva
-
Anou
moscada
-
Sal
-
Pebre
negre mòlt
Preparació:
1.
Tallar
els espinacs eliminant bé les tiges.
2.
Sofregir
la ceba en una cassola amb 3 cullerades d'oli d'oliva.
3.
Afegir
els espinacs i cobrir amb el doble de volum d'aigua. Salar lleugerament i
tapar.
4.
Deixar
coure uns 10 minuts.
5.
Batre
junt les herbes, una mica d'anou moscada i el mascarpone. Salpebrar.
6.
Servir
fred o calent.
Comentaris