Recepta d'all i oli ( de M Jesús Caballer)
Endevinalla
Preparació
La preparació és molt sencilla. Primer cal pelar els grans d’all, tallar-los i tirar-los dintre el morter. Afegir-hi un poc de sal per que no rellisquen i picar-ho tot.
Una vegada feta una pasta amb l'all picat, anem afegint un fil d’oli i anem remenant constantment i sense canviar de direcció. Per aconseguir que creixi i no es trie fa falta paciència i experiència.
Per els novells hi altres opcions.
1. Afegir el rovell de l’ou per ajudar a lligar-ho.
2. Utilitzar el batedor elèctric i ou amb el que segur que us en sortiu.
Din, dilin, drin,
entre cames ho tinc,
quan més ho menege, més lluent ho tinc.
Què és?
Ingredients
- Alls segons la quantitat i la picor que voleu que tinga, com a mínim un gra d’all.
- Oli d’oliva
- Ou (rovell), opcional.
Preparació
La preparació és molt sencilla. Primer cal pelar els grans d’all, tallar-los i tirar-los dintre el morter. Afegir-hi un poc de sal per que no rellisquen i picar-ho tot.
Una vegada feta una pasta amb l'all picat, anem afegint un fil d’oli i anem remenant constantment i sense canviar de direcció. Per aconseguir que creixi i no es trie fa falta paciència i experiència.
Per els novells hi altres opcions.
1. Afegir el rovell de l’ou per ajudar a lligar-ho.
2. Utilitzar el batedor elèctric i ou amb el que segur que us en sortiu.
Comentaris